Onderhoud kantoorgebouwen Haaltert

Onderhoud van kantoorgebouwen in Haaltert

André Express is dé specialist in de regio Haaltert voor een professionele reiniging van a tot z. Ons ervaren schoonmaakbedrijf biedt u een betrouwbare en flexibele service op maat van uw behoeften. Eén vaste contactpersoon regelt alles, terwijl een vast team van medewerkers periodiek de reiniging uitvoert.

Onze specialiteit? Onderhoud en reiniging van kantoorgebouwen en burelen. Ons enthousiast team gaat in elke omgeving aan de slag. Kantorencomplexen, winkelruimtes, banken, openbare gebouwen… Daarnaast kunt ons ook inschakelen voor het wassen van de ramen of het buitenonderhoud van uw gebouw.

Correcte en betaalbare schoonmaakservice

Waarom kiezen voor een periodiek onderhoud van uw kantoorgebouw? Netheid en productiviteit gaan hand in hand. En dankzij ons feilloze poetswerk maakt u ook altijd een goede indruk bij klanten en leveranciers. En met André Express bent u altijd zeker van de juiste prijs.

Heeft u een vraag over onze schoonmaakservice voor bedrijven? Of wenst u meteen een gratis offerte? Bel ons op via 0485/87.99.72 of neem hier contact op

Vraag uw gratis offerte